Kokkedal Sogns persondatapolitik beskyttelse af personoplysninger.

Kokkedal Sogn behandler persondata i overensstemmelse mede databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Indsamling og brug af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysiskadresse, e-mailadresse eller anden kontaktoplysning, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du benytter vor website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Kokkedal Sogn sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til kirken/sognets aktiviteter eller nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger i det omfang du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil. Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og kirkelige handlinger så vi kan levere de services, du har efterspurgt, som f.eks at fremsende et nyhedsbrev eller tilmelding til en kirkelig handling.

Ved tilmelding til en kirkelig handling giver du samtykke til, af dine personlige oplysninger bliver behandlet af den dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til præsterne i det sogn du ønsker den kirkelige handling.

Aftaler med databehandler

Kokkedal Sogn har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Hørsholm Sogns vegne:

• ChurchDesk (vedrørende hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem)

Sikkerhedsforanstaltninger

Oplysninger opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Alle administrative systemer tilgås ved personlig adgangskode, der kun kendes af dataansvarlige.

Cookies:

Vi bruger cookies på vor hjemmeside.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er ejet og drevet af: Kokkedal Kirkes sogn
Højmose Vænge 2A
2970 Hørsholm

CVR-nr.: 12601387

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan bruges til at holde styr hvilke sider du har besøgt, de kan hjælpe dig til at fortsætte hvor du slap eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Cookies er vigtige for os for at hjælpe til at gøre vores online-tjenester lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges og hjælpe os med at levere den bedste service til dig. For at gøre det lettere for dig at overskue den måde hjemmesiden bruger cookies på, har vi grupperet vores cookies i nogle letforståelige kategorier.

Hvis du ønsker at styre eller fjerne cookies fra din enhed, kan du gøre det via indstillinger i din webbrowser. Vær opmærksom på at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. Mange af de interaktive funktioner, som websitet tilbyder, er afhængige af cookies og blokering eller sletning af disse kan forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed. Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige

metoder til at håndtering af cookies. Følg derfor den enkelte producents (webbrowser) til at konfigurerer dine browser indstillinger.

Adgang til oplysninger, indsigt og klager

Kokkedal Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan ændre dineoplysninger eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på: kokkedal.sogn@km.dk

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: kokkedal.sogn@km.dk

Bemærk! Når alle data er slettet, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret i henhold til lovgivningen kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ændringer til denne skrivelse

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 06.06.2018