Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

OBS: Ændringer i kirkens program for januar

Dato
Lørdag d. 9. januar 2021 (hele dagen) til søndag d. 31. januar 2021 (hele dagen)

Kirken er åben
Grundet det høje smittettryk kom der d. 07. januar en række nye anbefalinger og krav fra kirkeministeriet til landets kirker. Overordnet betyder det, at der er tilføjet yderligere skærpelser, men at Kokkedal Kirke igen kan åbne dørene for kirkelige handlinger med deltagelse af menigheden.
Det betyder, at programmet i Kokkedal Kirke byder på en del ændringer, hvor bl.a. kirkens ugentlige arrangementer er midlertidigt aflyst.

Kokkedal Kirke er åben. Vi holder kirkerummet åben dagligt fra 09-13, hvor du kan bede en bøn, tænde et lys eller bare mærke kirken.

Kirkelige handlinger, dvs. højmesser, gudstjenester og stillegudstjenester, såvel som bisættelser, dåb og bryllupper, fortsætter nu som planlagt.

Højmessen i Kokkedal Kirke. Hver søndag kl.10.00 er der en forkortet gudstjeneste på ca. 30 minutter uden fællessang og nadver. En mindre udgave af vores skønne pigekor, vil synge salmerne.
Tilmelding er nødvendig. Find højmessen her og tilmeld dig.
Maks. 22 deltagere.

Hvis efterspørgslen overstiger 22, vil der blive arrangeret en mere senere på dagen.

Fredagsaltergang i Kokkedal Kirke. Da gudstjenesten i øjeblikket er begrænset til 30 minutter udgår nadveren. I stedet tilbyder vi som noget nyt fredagsaltergang hver fredag kl. 11. Der er ikke sang ved fredagsaltergangen, men lidt musik ved kirkens organist. Tilmelding  er nødvendig. Find fredagsaltergang her og tilmeld dig.
Maks. 22 deltagere.

Hvis efterspørgslen overstiger 22, vil der blive arrangeret en mere senere på dagen.

Kirkens præster står fortsat til rådighed for samtaler, både i kirken og privat. For karantæneramte kan samtaler finde sted via telefon eller skype. En af kirkens præster vil desuden være til rådighed i kirken tirsdage og torsdage kl.11-13.

Sognepræst Kirsten Weile tlf.: 2339 4656 mail: kewe@km.dk

Sognepræst Martin Ravn tlf.: 6166 0749 mail: mra@km.dk

Kontakt kirketjener i Kokkedal Kirke på 4576 7681

Ophavsret: