Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Foredrag: "Angst i barndommen" ved Barbara Hoff - AFLYST

Dato
Onsdag d. 27. januar 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Medvirkende
Babara Hoff
Pris
fri entre

Grundet restriktioner og anbefalinger på grund af coronasmitte er foredraget ved Barbara Hoff "Angst i barndommen" blevet udsat på ubestemt tid. Vi melder ud, når vi har fundet en ny dato.

Dagens foredrag handler om angst hos børn set ud fra en klinisk psykologisk forståelse. Vi møder i hverdagen mange børn og unge, der er så angste, at det forstyrrer deres mulighed for at leve og udvikle sig som andre børn. Angst i barndommen er så hyppigt forekommende og har så store konsekvenser, at vi må betragte det som et samfundsproblem. ”Angst hos børn” sætter fokus på hvorfor angst i barndommen er et problem og hvordan vi løser det.

Ved Barbara Hoff
Barbara Hoff Esbjørn, er født og opvokset i Hørsholm. Hun har boet her det meste af sit liv, først som barn og siden med sin egen familie. Hun har dog i kortere perioder boet i udlandet, bl.a. i New York City, hvor hun tilbragte et år med at forske i risikofaktorer for udvikling af angst betalt af en EU fond. Hun har udviklet og drevet Center for Angst indtil for nyligt, og har i dette arbejde sat en ære i at formidle viden. For dette arbejde fik hun overrakt Forsknings- og Undervisningsministeriets Forskningsformidlingspris i 2016 af Kronprinsesse Mary.


Ophavsret: