Koncert: DUO CON FUOCO

Dato
Søndag d. 27. september 2020, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Sted
Højmose Vænge 2A, 2970 Hørsholm
Pris
Gratis

DUO CON FUOCO
PERCUSSIONS KONCERT

Duo con Fuoco er en percussion duo bestående af Daniel Rahbek Jones og Oskar Hjorth som startede i 2016 efter de begge var startet på Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Duo con Fuoco kombinerer trommernes rå urkraft med klangfulde melodier på marimba og vibrafon. Duoen blander traditionel klassisk musik fra barokken og romantikken med jazz, og minimalisme og nyere klassiske værker. Udover originalmusik skrevet for slagtøj, spiller de deres egne arrangementer og transskriptioner af klavermusik fra blandt andet Mendelssohn, Chopin og Ravel.

Tilmelding og tryghed
Vi bestræber os på at skabe en tryg og god oplevelse for alle koncertgæster, musikere og personale i Kokkedal Kirke. Vi gennemfører koncerter efter de anvisninger, vi får fra
myndighederne, hvilket betyder en deltagerbegrænsning på 75 personer til denne
koncert. Du kan tilmelde dig her.

TIlmelding

Om DUO CON FUOCO

Selve duoen startede i 2016, men de har kendt hinanden siden 2008, hvor de begge spillede i Hørsholm Percussion Ensemble, som i høj grad, har lagt grundstenen for deres musikalske opvækst, hvor de har spillet over 200 koncerter sammen siden de var i deres tidlige teenageår. Duoen har turneret og optrådt i Nordtyskland og hele Skandinavien - blandt andet i 2018 hvor de optrådte på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm som en del af Nordeuropas største slagtøjsfestival (Percussion Plus). I august 2017 var duoen med til at åbne kulturhuset Odeon. I maj 2019 vandt de førstepræmien i Syddansk Musikkonservatoriums solistkonkurrence, og i juni 2021 skal duoen optræde som solister med Odense Symfoniorkester. Duoen har optrådt til masterclasses med en lang række anerkendte slagtøjsmusikere både danske og internationale. De er elever af kapelmusikere Henrik Thrane og Ole Pedersen og studerer nu ved Søren Monrad og Johan Bridger på Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Ved siden af deres virke som udøvende musikere, underviser Daniel på Svendborg Musikskole og Oskar i Odense Skoleorkester.

Ophavsret: