Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert med Viola Rustika

Dato
Lørdag d. 9. oktober 2021, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Pris
gratis

Koncert med "Viola Rustika"
-Kom til en forfriskende, intens og livsbekræftende koncertoplevelse i Kokkedal Kirke med en trio som er inspireret af nordiske folketoner og folkemusik.
Musikken er komponeret af Birgitte Bak, som fortæller: ”Min musik er inspireret af den nordiske natur og mine oplevelser gennem livet. Melodierne åbner døre til stemninger og landskaber”.

Trioen består af:

Birgitte Ernst Bak:
Birgitte er uddannet bratschist hos Tim Frederiksen ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus 1998. Hun har assisteret i de fleste symfoniorkestre og klassiske professionelle ensembler i DK. 
Folkemusikken har altid været hendes følgesvend og hun tryller sine egne “Viola Rustika” folkekompositioner frem.

Eva Malling:
Eva Malling er en dansk kontrabassist, der er uddannet hos Niels-Henning Ørsted Pedersen på Rytmisk Musikkonservatorium i 2002. Malling har især spillet jazz, men også medvirket i en række teaterkoncerter.

Anders Hvidberg-Hansen:
Anders Hvidberg-Hansen er autodidakt musiker, komponist, underviser og producer. Hovedinstrumenterne er slagtøj i bred forstand med trommesæt, afrikansk og sydamerikansk percussion som de primære. Som musiker spiller han fast med adskillige ensembler samt freelance og er komponist under navnet ”oro liquido”(flydende guld). Han er desuden producer med eget mobilstudie.