Koncert: Lille Muko

Dato
Lørdag d. 3. oktober 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Pris
gratis

Tilmelding og tryghed
Vi bestræber os på at skabe en tryg og god oplevelse for alle koncertgæster, musikere og personale i Kokkedal Kirke. Vi gennemfører koncerter efter de anvisninger, vi får fra
myndighederne, hvilket betyder en deltagerbegrænsning på 65 personer til denne
koncert. Du kan tilmelde dig her

TILMELD DIG HER

Om Lille MUKO

Universitetskoret Lille MUKO er et klassisk kor med base i København. Koret har tilknytning til Københavns Universitet, hvor det regelmæssigt fungerer repræsentativt ved officielle lejligheder. Lille MUKO består af nuværende og tidligere musikstuderende samt andre kvalificerede sangere. Sammensætningen af unge, talentfulde musikstuderende og mere erfarne korsangere er en væsentligt medvirkende årsag til, at koret lige siden oprettelsen i 1967 har hørt til blandt eliten af danske kor og har kunnet tilbyde et musikalsk udviklende og socialt attraktivt miljø for korsangere. Lille MUKO's varemærke er den lyriske og inderlige fortolkning af danske sange og salmer. Endvidere har den romantiske kormusik og helt ny kormusik høj prioritet for koret, der ofte har medvirket uropførelser af danske komponisters værker. Lille MUKO har derudover opført mange af de største kor- og orkesterværker i samarbejde med professionelle danske orkestre, og siden stiftelsen har koret deltaget i et væld af konkurrencer og turnéer over det meste af verden, hvorfra det har hjembragt flere estimerede priser.

Lille MUKO har gennem tiderne haft fire faste dirigenter, der alle har hørt til deres generations førende kordirigenter: Poul Jørgensen, Tamás Vetö, Kaare Hansen og Jesper Grove Jørgensen. Denne kontinuitet i den musikalske ledelse har sikret fastholdelse af den udtryksform og klang, som koret er berømmet for.

Lille MUKO har gennem årene udgivet en lang række CD'er, der afspejler korets varierende repertoire og som jævnligt høres i dansk radio. Tre af disse har fået særlig opmærksomhed efter at være blevet nomineret til en dansk Grammy.

Ophavsret: