Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Påskekoncert: Unge Akademikers Kor (UAK)

Dato
Lørdag d. 25. marts 2023, kl. 15:00
Sted
Kokkedal Kirke, Højmose Vænge 2A, 2970 Hørsholm
Medvirkende
Unge Akademikers Kor (UAK)
Pris
fri entré

UAK er et klassisk kammerkor bestående af både mere og mindre akademiske sangere i alderen 20-50, der synger et varieret repertoire - med en forkærlighed for nyere nordisk musik. 

UAK ledes af Kasper Beck Hemmingsen, som er uddannet i Kor- og Ensembleledelse fra Nordjysk Musikkonservatorium (i dag Det Jyske Musikkonservatorium) samt i musikvidenskab ved Aarhus Universitet. I dag er han studielektor i korledelse ved Musikvidenskab på Københavns Universitet, timelærer i korledelse ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, underviser i korledelse på Sjællands Kirkemusikskole og desuden en særdeles aktiv korleder ved siden af.

Lidt om koncerten:

Hvad giver liv, hvad giver håb? Det er meget individuelt, og mange digte omhandler emnerne på forskellig vis. I Unge Akademikers Kor (UAK) har de samlet en række korværker, vi synes inviterer indenfor til refleksion over liv og håb.

Livet der sprudler frem i Erik Tscherning-Møllers digte om våren. Det inderlige håb, der implicit ligger i teksten "Sometimes I feel like a motherless child".

Der vil synges musik af bl.a. Svend S. Schultz, Thomas Tallis, Ib Nørholm, Per Nørgård og Bo Gunge.