Begivenheden har allerede fundet sted.

Meeting Place for Ukrainian refugees

Torsdag d. 19. maj 2022, Kl. 13:00 til kl. 15:00
Kokkedal Kirke, Højmose Vænge 2A, 2970 Hørsholm
free

MEETING PLACE FOR UKRAINIAN REFUGEES IN HØRSHOLM

Thursdays between 13-15, Kokkedal Church is open as a meeting place for Ukrainian refugees. There will be the opportunity for socializing for adults, and children will have the opportunity to play together.

There will be tea and coffee.

Address:

Kokkedal Church

Sognegården.

Højmose Vænge 2B

2970 Hørsholm

For more information, contact Janus Mathiasen on telephone 45 76 76 81.

MØDESTED FOR UKRAINSKE FLYGTNINGE

Torsdage mellem 13-15 vil Kokkedal Kirkes sognegård danne rammen som et mødested for ukrainske flygtninge, hvor voksne har mulighed for socialt samvær, og børn har mulighed for at lege sammen. ”Vi ønsker at stille kirkens sognegård til rådighed, hvor ukrainske flygtningen på uforpligtende vis kan mødes og tale sammen. over en kop kaffe eller the” siger formand for menighedsrådet Bodil Friis, og fortsætter: ”Jeg bekendt med flere ukrainske flygtninge, som savner nogle andre fra deres hjemland at tale med, og det det vil vi gerne give dem mulighed for”. Har du ukrainske flygtninge boende eller har du kendskab til målgruppen, må du meget gerne fortælle om denne mulighed. Torsdage fra 13-15. For mere information du kontakte Janus Mathiasen på telefon 45 76 76 81.

Adresse:  Kokkedal Kirke  Sognegården Højmose Vænge 2B 2970 Hørsholm