Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert: Københavns Politi Sangkor

Dato
Lørdag d. 27. august 2022, Kl. 14:00 til kl. 15:00
Pris
Fri entre

KØBENHAVNS POLITI SANGKOR
-STØTTEKONCERT FOR MENIGHEDSPLEJEN

Københavns Politi Sangkor blev stiftet i 1913 som flerstemmigt mandskor for, som det fremgår af foreningens vedtægter: ”at synge for borgerne og derved bidrage til at fremme tillid og forståelse mellem borgere og politi”.

Københavns Politi Sangkor består for tiden af mellem 25 og 30 sangere, fordelt på 4 stemmegrupper. Repertoiremæssigt spænder koret vidt fra danske sange og salmer over klassiske korværker, opera– og operettekor til barbershop og musicals. Koret optræder ved såvel kirkelige som verdslige koncerter, enten a capella eller i samarbejde med pianist/ organist og/eller vokalsolist.

Foruden omfattende koncertvirksomhed indenfor landets grænser gæsteoptræder koret med jævne mellemrum i udlandet, ofte i kraft af internationale kontakter politikorene imellem. Københavns Politi Sangkor har således fremført koncerter i bl.a. de nordiske lande, Tyskland, England, Litauen og Rusland. 

Koncerten er en støttekoncert for menighedsplejen. Der vil være mulighed for bl.a. at købe kage efter koncerten eller donere et beløb.